elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Xilxes convoca 5 beques dirigides a estudiants en pràctiques per a la temporada d'estiu

Xilxes convoca 5 beques dirigides a estudiants en pràctiques per a la temporada d'estiu
  • El terme de sol·licitud finalitza el pròxim 18 de juny i les bases es poden consultar en la seu electrònica de l'ajuntament en www.xilxes.es

L'Ajuntament de Xilxes ha obert una convocatòria de 5 beques d'estiu dirigides a l'estudiantat de formació professional (mitjà o superior), grau o llicenciatura amb la finalitat d'oferir-los la possibilitat de realitzar pràctiques remunerades en el seu propi municipi sense necessitat de desplaçar-se, a més de facilitar-los coneixements sobre diferents àrees acostant-los a l'entorn laboral.

La duració de les pràctiques és de dos mesos, realitzant un total de 25 hores setmanals en les quals els estudiants d'entre 18 i 30 anys podran desenvolupar competències professionals en diferents llocs, projectes i tasques segons els estudis realitzats.

El termini per a la sol·licitud de les beques finalitza el pròxim 18 de juny i les bases de la convocatòria es poden consultar en la seu electrònica de l'Ajuntament www.xilxes.es.

Des del consistori s'impulsa aquest tipus d'iniciatives destinades a la formació laboral de l'estudiantat, de fet, el mes de juny han finalitzat les seues pràctiques els cinc alumnes dels instituts IES Almenara i de l'IES Benigasló.

 

Subir