Viernes 17 de Agosto de 2018

Jo també sóc Anmorsigol - Artículo de opinión Vox Populi - elperiodic.com

Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Comunidad Valenciana : Vox Populi

Jo també sóc Anmorsigol

17/08/2012 Vicent Xavier Vila
recomendar
a mis favoritos
Amb tots els respectes i amb el seu permís, vull escriure estes línies perquè en solidaritze i m’he identifique amb el personatge de l’Anmorsigol.

Per facilitar la identificació diré que: en diuen Vicent Xavier Vila, fill de Ximo Vila, electricista, que no Vilar... i de Carmina Mas, modista.

Mon pare és un home de 67 anys jubilat que ha treballat tota sa vida a Colortex com molts ontinyentins, es declara republicà com jo, ma mare de 65, és una mestressa de casa i modista que es declara nacionalista valenciana com jo també, sobretot després de vore les actuacions del AP o PP.

Ells dos com jo, hem participat activament de la política municipal tant en campanya electoral com abans i després d’ella com fa tota la gent polititzada, criticant la política d’aparador de la ex-alcaldessa i del PP que tant deute i mentides com la del hospital, les subvencions a les associacions, les denúncies a la gent de Compromís o altres ens han deixat.

Mon pare des de la llar de jubilats i des de els bars, amb el orella a orella i ma mare al mercat i al Ioga formen una xarxa maquiavèlica perfectament sincronitzada en lluita contra la dreta espanyola.

Crec que a este ritme podem tirar a més de Vivancos, algun personatge corrupte dins de les files del PP o AP valencià que ja hi son 11 governant i més de 22 al partit de AP o PP si la meua xarxa d’operacions anti PP m’ha informat correctament.

El roure, l’any de Govern o la consolidació de Compromís a nivell municipal no els preocupa a la caverna ontinyentina, espere que si ho faja la meua xarxa filoanmorsigolera anti pepera.


Comparta este artículo
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil