13 de diciembre de 2019 13/12/19

Vinaròs presenta la programació taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere

Vinaròs presenta la programació taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere - (foto 1)
  • Sebastían Castella, Morenito de Aranda i Román seran els toreros que oferiran la tradicional corrida de Sant Joan

MÁS FOTOS
Vinaròs presenta la programació taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere - (foto 2)

Els aficionats taurins de Vinaròs i la comarca podran gaudir d'una bona programació de bous en motiu de les Festes de Sant Joan i Sant Pere. L'empresa Zuñiga Toros, amb la col·laboració de l'Ajuntament, portarà fins al municipi una de les millors ramaderies de l'Estat, Toros de Buenavista, acompanyada de grans promeses dels toreig.

El president de Zuñiga Toros, Carlos Zuñiga, explicava que sobretot s'ha buscat una programació de qualitat, sense haver de pujar el preu de les entrades, per tal de garantir una plaça plena. Pel que fa a la corrida de Sant Joan comentava que els toreros Castella i Morenito són dues grans promeses que de ben segur oferiran un gran espectacle, mentre Román és un matador de la Comunitat Valenciana amb un gran talent, per oferir també una bona tarde de bous.

La resta de la programació comptarà amb el concurs de retalladors "Dioses de la Arena" per al 23 de juny a partir de les 18:30h i per al dia de Sant Pere un desafio de ramaderies entre Alba Atenea i El Mijares a les 22:30h. Les entrades per a tots els espectacles es podran aconseguir a partir de l'1 de juny al bar de plaça de bous i a la penya Pan i Toros.

Per la seva banda, el regidor de Festes i Tradicions, Marc Albella, agraïa a Zuñiga la confiança dipositada en Vinaròs i organitzar una programació taurina de qualitat per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere.

ocultar
Vinaròs presenta la programació taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere
Subir