24 de febrero de 2020 24/2/20

Vila-real prepara la segunda edición del Aplec de Pasqua con 100 plazas

Vila-real prepara la segunda edición del Aplec de Pasqua con 100 plazas - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Vila-real prepara la segunda edición del Aplec de Pasqua con 100 plazas - (foto 2)

  L'Ajuntament de Vila-real prepara ja la segona edició de l'Aplec de Pasqua, que tindrà lloc els dies 18, 19, 20, 21 i 24 d'abril als col·legis José Soriano i Botànic Calduch, amb 50 places en cadascun d'ells.

  La iniciativa, impulsada per la Regidoria de Serveis Socials, ofereix tot tipus d'activitats lúdiques i d'oci, a més de servei de menjador i desdejuni per a facilitar la conciliació familiar i laboral i assegurar la cobertura als menors amb accions de caràcter inclusiu. L'edil de l'àrea, Álvaro Escorihuela, recorda que l'activitat, oberta a xiquets de tres a 16 anys, és gratuïta i es realitzarà de 9.00 a 13.00 hores. "El II Aplec de Pasqua és una altra iniciativa pionera, impulsada per aquest equip de govern progressista, que se suma des de l'any passat als d'Estiu i de Nadal, completant així l'oferta de recursos per garantir la cobertura en totes les èpoques de vacances dels escolars", assenyala, al temps que recorda que, tant el menjador com el servei de desdejuni seran gratuïts per als xiquets inclosos a algun programa de Serveis Socials.

  Per a participar a l'Aplec és necessària la preinscripció a través del web http://aplecdetempslliure.vila-real.es fins al proper 2 d'abril, que podrà formalitzar-se després de la publicació del resultat del sorteig públic i de les llistes d'admesos.

  Subir