GANDIA | ESPORTS

El CA Safor Teika va acudir un any més a la Cursa del Raval-Memorial Vicent Mañó de Gandia

ELPERIODIC.COM - 09/12/2019 | Fotograf: Àlex Oltra

Jesús Gomar va ser el segon classificat en la general de la veterana 10K gandiana, amb un temps de 32:20, a tres segons de el líder. Ximena Vélez va ser segona en Senior Femení

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar present amb 27 corredors en la prova reina de la XXVII Cursa de Raval de Gandia-Memorial Vicent Mañó, celebrada el passat divendres, 6 de desembre, sobre una distància de 10.000 metres. El resultat més destacat va ser la segona posició en la classificació general absoluta, i segona en categoria Sènior, per al gandià Jesús Gomar, que va parar el crono en 32 minuts i 20 segons, a tres segons de el líder, i a un ritme de 3:18 el quilòmetre.

Per la seua banda, Ximena Vélez va ser segona en Sènior Femení amb un temps de 43:36. En la categoria júnior, també en els 10K, Jhoel Faus va ser primer, Josuer Armando Rosero va ser tercer, i en xiques Carla Breco va ser primera i Neus Sansaloni, tercera.

En la cursa per a cadets (2.500 metres) va ser segon Salvador Escrivà en xics, mentre que en xiques Marina Camps i Yaiza Juan van ser primera i segona, respectivament.

Pel que fa a les curses per a xiquets, el CA Safor Teika va estar en bona part dels podis: Paula Fenollar (2a en Benjamí Fem.), Quim Alborch (1r en Benjamí Masc.), Rubén Escrivà (3r en Aleví Masc.), Erun Espinosa i Paula Martí (2a i 3a en Infantil Fem.), Joan Sastre, Xavi Cabanilles i Marc Grau (1r, 2n i 3r en Infantil Masc.), i Íker Llácer, tercer en Prebenjamí.