GANDIA | ESPORTS

Jesús Gomar (CA Safor Teika) guanya la Volta a Peu a la Font d’en Carròs

ELPERIODIC.COM - 15/02/2022

El triatleta va completar els 9,4 km de distància en 30:05. Un altre podi ‘groguet’ va ser el de Teresa Poquet, segona en Veteranes C. La cursa es va disputar dissabte passat.

Jesús Gomar, del Club d’Atletisme Safor Teika, es va adjudicar la victòria en categoria masculina de la XVIII Volta a Peu a la Font d’en Carròs-Trofeu de Sant Valentí, celebrada dissabte passat. El triatleta va completar els 9,4 km de distància en 30 minuts i 5 segons, a un ritme de 3.12 el km.

Un altre podi va ser el de Teresa Poquet, segona en Veteranes C amb 45:20. També van participar, en modalitats individuals o per parelles, els ‘groguets’ Ferran Estruch, Ricardo Esteban, Pablo Soto, Peter Temmerman, Marta Mormeneo, Valeria Moreno, Ximo Canet, Susana Sastre, Guillermo Pérez, Gisela Lucas, Iván Moreno i Antonio Fernández.