elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Sueca programa un curs per a promoure l'ús de la tecnologia mòbil entre els majors

Sueca programa un curs per a promoure l'ús de la tecnologia mòbil entre els majors
  MÁS FOTOS
  Sueca programa un curs per a promoure l'ús de la tecnologia mòbil entre els majors - (foto 2)
  Sueca programa un curs per a promoure l'ús de la tecnologia mòbil entre els majors - (foto 3)
  Sueca programa un curs per a promoure l'ús de la tecnologia mòbil entre els majors - (foto 4)
  Sueca programa un curs per a promoure l'ús de la tecnologia mòbil entre els majors - (foto 5)

  Es tracta d'una proposta formativa de la Fundació Vodafone i de Jovesolides, un moviment solidari i participatiu que treballa per la promoció de la igualtat d'oportunitats i per trencar les fronteres que generen desigualtats entre la població.

  La proposta, concretament, és un taller gratuït sobre l'ús pràctic de mòbils i tablets que s'inclou al programa “Majors mobilitzats”, un programa que, segons explica Alba Atienza, una de les dinamitzadores de Jovesolides, “pretén trencar la bretxa digital, formar i apropar la gent major a la tecnologia mòbil i mostrar-los totes les oportunitats que guarda”.

  El curs, que s'ha oferit als usuaris del CEAM, el Centre Especialitzat en l'Atenció al Major de Sueca,  ha començat aquest dimarts i s'iorganitza en cinc sessions que s'impartiran en una seqüència lògica, així les primeres tractaran continguts bàsics i les dos últimes aprofundiran en altres aspectes més avançats com les aplicacions o la gestió de la memòria del dispositiu.

  La regidora de Serveis Socials i Persones Majors, Noelia Sisteró, qui va assistir a la primera sessió d'aquest dimarts, va agrair l'assistència nombrosa al taller. Sisteró va remarcar la importància d'aquests cursos destinats a fomentar l'autonomia dels majors i es va mostrar segura, alhora, del fet que  “el poble de Sueca acollirà sempre qualsevol iniciativa que permeta als nostres majors ser cada vegada més autònoms i menys dependents”.

  Subir