27 de febrero de 2021 27/2/21

Sueca inaugura l'exposició del Valencia CF Doblet històric 2003 – 2004

Sueca inaugura l'exposició del Valencia CF Doblet històric 2003 – 2004 - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Sueca inaugura l'exposició del Valencia CF Doblet històric 2003 – 2004 - (foto 2)
  Sueca inaugura l'exposició del Valencia CF Doblet històric 2003 – 2004 - (foto 3)
  Sueca inaugura l'exposició del Valencia CF Doblet històric 2003 – 2004 - (foto 4)

  Este dijous s'ha inaugurat a l'Espai Moret de la Sala d'Exposicions Els Porxets de Sueca l'exposició commemorativa d'una temporada màgica per al Valencia CF, la mostra “Doblet Històric 2003-2004”.
  La comissària de l'exposició, Maria Dolores Ruiz, va estar l'encarregada de presentar i dirigir l'acte que va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i amb una àmplia representació de la Corporació Municipal, així com també amb la del directiu de l'Agrupació de Penyes Valencianistes, Federico Sagreras i amb la del president de la penya valencianista Che Collons de Sueca, Serafin Gil.
  Tots ells van dedicar unes sentides paraules als assistents, tot destacant la tradició futbolística de Sueca i el sentiment valencianista que viuen molts dels seus veïns.

  La mostra retrospectiva recorda una època daurada en la història del club de Mestalla. Es tracta d'una mirada al passat gloriós del València CF que recull testimonis dels protagonistes, les seues samarretes, guants i botes i altres documents gràfics, fotos i un vídeo que recorda amb nostàlgia alguns dels millors moments d'aquella etapa gloriosa.

  En la inauguració els assistents van poder fotografiar-se junt amb els dos títols aconseguits en aquella temporada màgica, el de lliga i el de la UEFA. A més a més, tots els assistents a l'acte van poder participar també d'un sorteig d'un baló i cinc gorres signades pels jugadors del primer equip.

  Abans d'acabar l'acte, el directiu de l'Agrupació de Penyes Valencianistes, Federico Sagreras, va fer també entrega d'una imatge commemorativa de l'exposició a l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i al president de la penya valencianista Che Collons de Sueca, Serafín Gil, a qui també va obsequiar amb una samarreta commemorativa de la mostra.

  La mostra podrà visitar-se fins el proper diumenge 24 de gener, en horari de dilluns a diumenge, de 19:00 a 21:00 hores.

  Subir