elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament de Sueca i els comerços impulsen la campanya de rebaixes en valencià

L'Ajuntament de Sueca i els comerços impulsen la campanya de rebaixes en valencià
  MÁS FOTOS
  L'Ajuntament de Sueca i els comerços impulsen la campanya de rebaixes en valencià - (foto 2)
  L'Ajuntament de Sueca i els comerços impulsen la campanya de rebaixes en valencià - (foto 3)
  L'Ajuntament de Sueca i els comerços impulsen la campanya de rebaixes en valencià - (foto 4)

  L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Promoció Lingüística, torna a engegar amb el nou any diferents campanyes per fomentar i promocionar l’ús del valencià.

  Com en altres anys, en les darreres setmanes, amb motiu de l'inici de la campanya de rebaixes d'hivern, l’Oficina de Promoció Lingüística ha lliurat als comerços de Sueca cartells de rebaixes i descomptes, així com etiquetes en valencià per assenyalar el preu d’abans i la xifra actualitzada amb el descompte. El disseny de la cartelleria, protagonitzat per una imatge de flors de taronger, un element significatiu que remet a la imatge i la identitat valenciana, servirà també per a la campanya de rebaixes d'estiu, i ha estat realitzat per una alumna de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.

  La campanya està realitzada conjuntament amb les oficines de Promoció del Valencià de 19 ajuntaments valencians i la Diputació de València, i compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

  D'altra banda, la Regidoria aprofita l'ocasió per comunicar als responsables dels establiments, també, que poden passar-se per l'oficina per informar-se sobre les ajudes a la promoció de l'ús del valencià per a empreses, comerços i indústries. L'Oficina recorda que la convocatòria per acollir-se a estes ajudes eixirà segurament durant el primer trimestre de l'any. Les activitats objecte de l'ajuda són la retolació interior i exterior de dependències i dels vehicles de l'empresa, la denominació dels productes i/o el seu etiquetatge, el material d'embalatge, la documentació administrativa i tècnica, l'edició de guies i catàlegs, la creació de pàgines web, els fullets i cartells publicitaris, etc.

  També en este 2016, l'Oficina de Promoció Lingüística ha distribuït a associacions locals, com en els darrers anys, una agenda que ha estat enllestida pel mateix departament. L'agenda, que manté el format amanós i pràctic dels darrers anys i que s'ha distribuït també a la Biblioteca Pública Municipal i al Consell de la Joventut, compta amb informació relativa sobre les activitats adreçades a la població del nostre municipi i els serveis que s'oferixen des de l'Oficina de Promoció Lingüística, el departament municipal encarregat de promoure i facilitar que el valencià, com a llengua pròpia de Sueca, es puga utilitzar amb total normalitat, tant al si de l'Ajuntament com entre la ciutadania.

  El regidor titular de l'Oficina de Promoció Lingüística, Salvador Giménez, ha assenyalat que “l'objectiu d'estes campanyes és fomentar l'ús del valencià en l'àmbit comercial i entre els nostres nostres veïns. Volem que la nostra llengua tinga més presència i a més aprofitem també estes campanyes per popularitzar i fer extensius els serveis de la nostra Oficina de Promoció Lingüística”.

  Subir