elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El comiat d’Amanda i Ainhoa, Falleres Majors de Sueca 2024

El comiat d’Amanda i Ainhoa, Falleres Majors de Sueca 2024
  MÁS FOTOS
  El comiat d’Amanda i Ainhoa, Falleres Majors de Sueca 2024 - (foto 2)
  El comiat d’Amanda i Ainhoa, Falleres Majors de Sueca 2024 - (foto 3)

  17 de maig va ser la data escollida per al comiat de les Falleres Majors de Sueca 2024.

  Divendres, un poc abans de les huit de la vesprà feren la seua aparició les Falleres Majors en cotxe al CM Bernat i Baldoví, primer Amanda i després Ainhoa , que foren rebudes per l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, la presidenta de Junta Local Fallera de Sueca, Lorena Sendra, la regidora de falles Gema Navarro i resta d’autoritats. Les seues respectives Corts d’Honor, havien arribat també en cotxe, un poc abans. Adriana i Laura, Falleres Majors de Sueca 2025 i recent elegides també van estar presents a l’acte, així com els representants de les setze comissions falleres de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes 2024.

  Per començar oficialment l’acte van ser cridades les sis xiquetes i les sis senyoretes components de les Corts d’Honor 2024, que, una a una pujaren a l’escenari mentre a una pantalla gegant s’emetien fotos de les mateixes.

  Amb el públic dempeus van rebre a Amanda Torremocha olegario , Fallera Major Infantil de Sueca 2024, i a Ainhoa Oltra Peiró, Fallera Major de Sueca 2024. El primer en començar els parlaments fou la Presidenta executiva de JLFS, qui va dedicar unes boniques paraules a ambdós Falleres Majors i les seues respectives Corts d’Honor. Després es va projectar un vídeo amb imatges resum d’aquest exercici faller, que va estar seguit de les emocionades i molt aplaudides paraules d’acomiadament d’Amanda i Ainhoa. Finalitzà l’acte amb les paraules del alcalde, Dimas Vázquez, a més de les tradicionals fotos protocol·làries, amb els representants de les falles 2024, Autoritats, FFMM 2025 i membres de la JLF.

  Subir