elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El club de gimnàstica rítmica Aceus es classifica per a la fase autonòmica del Campionat d'Espanya Base

El club de gimnàstica rítmica Aceus es classifica per a la fase autonòmica del Campionat d'Espanya Base

  El passat dissabte, 27 de febrer, es va celebrar la fase provincial del Campionat d'Espanya Base, a la localitat valenciana d'Ontinyent. Tres gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica Aceus de Sueca van participar en esta competició, en què es donaren cita més de 150 gimnastes. Les representants suecanes van aconseguir realitzar una magnífica actuació i dos d'elles es van fer amb el passe a la fase autonòmica on es decidirà les quinze representants de la comunitat al campionat nacional.

  La representant de la categoria prebenjamí, Sofia Ortells, que va participar el primer any en este nivell en la modalitat de mans lliures, va aconseguir una octava plaça i el passe a la fase autonòmica, demostrant, segons les responsables del club, “una projecció de futur immillorable”.

  En categoria aleví, en la modalitat d'aro, va competir Lluna López, també en el seu primer any en este nivell, una de les categories més disputades i difícils.
  I en la categoria juvenil, Sonia Piqueras va representar al club suecà en la modalitat de masses. Malgrat trobar-se malalta, Piqueras va aconseguir fer una actuació “quasi perfecta” apunten des del Club Aceus. Així la jove gimnasta aconseguia finalment la tercera plaça amb la medalla de bronze i el passe a l'autonòmic.

  Les responsables del club suecà han destacat les espectaculars actuacions de les tres participants i han assegurat sentir-se molt orgulloses dels resultats de les tres gimnastes suecanes.

   

  Subir