24 de febrero de 2021 24/2/21

Atractiva doble jornada en la Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda

Atractiva doble jornada en la Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda - (foto 1)

  Als trinquets de Sueca i Murla es disputaran demà divendres dos interessants partides de la Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda, corresponents a la sèptima i a la octava jornada de la fase regular.

  L’activitat s’iniciarà a partir de les 18:30 hores al trinquet de Sueca amb l’enfrontament que mesurarà a la parella de Marc de Montserrat i Pepet d’Alfara del Patriarca contra el trio de Carlos de Massalfassar, Guillermo d’El Puig i Josep de Vila-real. Es tracta d’una partida vital per als dos equips que ocupen les dos últimes places de la classificació, desprès d’haver disputat dos partides.

  La parella liderada per Marc de Montserrat que està en un gran estat de forma, com demostra el fet de que ha arribat a la final del Trofeu Universitat de València en el que participen les màximes figures de l’Escala i Corda, necessita sumar els seus primers punts en el torneig per a no quedar despenjats de la lluita per aconseguir una de les quatre primeres posicions. En una situació similar s’encontra el trio rival que únicament suma un punt, però hi ha que destacar que aquestos van protagonitzar una gran millora en el seu joc en la segona partida en la Lliga, respecte a la jornada de debut.

  La doble jornada es completarà a partir de les 22:30 hores al trinquet de Murla, una partida en la qual estarà en joc el liderat provisional del torneig ja que s’enfronten els dos coliders de la Lliga. El trio representant de l’Ajuntament de Murla format per Giner de Murla, Saxa de Orba i Manel de Murla s’enfrontaran al trio representatiu de Llíber integrat per Ferrer de Llíber, Jordi de Sella i Martí de Moncada. A més, l’equip vencedor donarà un pas quasi definitiu per aconseguir l’objectiu d’accedir a la ronda de semifinals.

  Per la seua part, el pròxim dilluns al trinquet de Borriana es disputarà la novena jornada que enfrontarà al trio de Carlos, Guillermo i Josep contra la parella formada per De la Vega i Herrera, que estaran acompanyants per un feridor en substitució del punter titular, Néstor d’Algimia que està lesionat.

  La classificació provisional de la fase regular abans de la disputa de la sèptima jornada en la Lliga 2 Caixa Popular és la següent:

  1r – Giner, Saxa i Manel (Aj. Murla) – 2 partides – 5 punts
  2n – Ferrer, Jordi i Martí (Aj. Llíber) – 2 partides – 5 punts
  3r – Pablo de Borriol i Bueno – 3 partides – 4 punts
  4t – De la Vega, Herrera i Néstor – 1 partida – 3 punts
  5t – Carlos, Guillermo i Josep – 2 partides – 1 punt
  6é – Marc i Pepet – 2 partides – 0 punts

  Subir