6 de julio de 2020 6/7/20

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de Silla ensenya com crear un CV d’impacte

  L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de Silla, aDES, amb l’objectiu de motivar a les persones desocupades i millorar les seues habilitats personals, ha impartit aquesta semana dos tallers pràctics gratuïts orientats a la creació i millora del currículum vitae.

  El dia 7 de maig es va celebrar al Centre de Formació de Silla el curs “cóm redactar un CV amb impacte”.

  El ponent Andrés Martínez, AEDL de la Mancomunitat de l’Horta Sud va explicar al llarg del matí els aspectes més importants d’un currículum, així com el seu contingut i la seua forma. A més, va explicar la importancia de la carta de presentació i la forma adequada de redactar-la. Finalment, els alumnes de forma pràctica varen realizar el seu propi CV profesional.

  El dia 8 de maig pel matí s’impartí el taller “presentacions interactives”, per la ponent Dàlia Sansaloni, tècnic d’Ades de l’Ajuntament de Silla.

  Aquest curs pretén ficar als alumnes al abast de les noves tecnologíes i que pugen ser capaços de crear un video currículum. Els assistents feren les seues creacions amb el programa Prezi, una nova ferramenta multimedia semblant al Power Point pero que permet fer un video i viatjar per ell d’una forma interactiva.

  El taller pràctic va servir per a aprendre a disenyar presentacions creatives d’una forma rápida i original.

  A més, a l’oficina de l’aDES, ubicada al carrer del Castell, els usuaris poden accedir lliurement per a informar-se sobre nous tallers basats en les noves tecnologíes, així com pera la orientació i recerca de treball que puguen necesitar els ciutadans.

  Subir