27 de febrero de 2021 27/2/21

Vercher de Piles subcampió autonòmic

Vercher de Piles subcampió autonòmic - (foto 1)

    Ximo Vercher de l’escola de pilota de Piles va aconseguir la segona posició a la fase autonòmica del campionat de frontó individual que es va jugar ahir diumenge als frontons del poliesportiu de Denia.

    D’aquesta forma es va confirmar allò que ja vàrem anunciar la setmana passada, Ximo va millorant cada setmana i ja és ú dels jugadors cadets més destacats de la pilota valenciana. La seua progressió està siguent molt positiva i les últimes partides que ja jugat així ho demostren. Abans de l’estiu va iniciar un clar progrés al seu joc, encara que una inoportuna lesió a un dit el va mantindré apartat de les partides i competicions al llarg d’uns mesos. Una vegada recuperat ha tornat amb més força i demostrant que sap jugar amb criteri.

    Encara que la seua modalitat principal és la de raspall, també ha aconseguit grans resultats a frontó i ú d’ells és el subcampionat d’aquest cap de setmana. Va guanyar totes les seues partides menys contra el campió, Jose Luis de Benidorm. Des de l’escola de pilota de Piles volem felicitar-lo per aquest excel·lent resultat i animar-lo per continuar amb aquesta trajectòria que ens durà a grans alegries en un futur pròxim.

    Subir