elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Mou-te per la Vall: 13 pobles, 4 activitats i 2 mesos de turisme familiar i esportiu

Mou-te per la Vall: 13  pobles, 4 activitats i 2 mesos de turisme familiar i esportiu - (foto 1)

    Moure’s per la Vall, moure’s de poble en poble i moure’s ballant, tot una iniciativa turística esportiva familiar que permet desconnectar, gaudir de la natura i estar en forma. Este dissabte al pavelló cobert de Fontanars comença el programa de turisme esportiu i familiar Mou-per la Vall on els participants podran realitzar, de manera gratuïta, dues hores de quatre modalitats esportives: Zumba, Naturbalance, Zumba mix i Cubbà fit-stilos.

    Mou-te per la Vall, a més del turisme, promociona la salut, la convivència i apropa diferents disciplines de fitness a molts dels pobles de la comarca. Serà cada cap de setmana de maig i juny en 13 pobles de la comarca: Fontanars, Beniatjar, Salem, Bocairent, Alfarrasí, Benicolet, el Ràfol de Salem, Bufali, Agullent, Quatretonda, Bèlgida, Castelló de Rugat i Otos. En la majoria dels casos, a més de la classe s’inclou, en acabant, una degustació per a recuperar forces.

    Totes les classes començaran a les 11:00h des del lloc anunciat i cal anar amb cotxes propis. El material l’aporta l’organització, però el participants ha de portar, a més de les ganes de suar, l’aigua, la gorra i la protecció solar. Això sí, cal apuntar-se de forma on line fins el dijous anterior a l’activitat en l’ajuntament participant o en https://goo.gl/OiP5Em.

    Subir