30 de noviembre de 2020 30/11/20

Els Serveis Socials Generals respondran al diàleg amb les mancomunitats i municipis

  La diputada d'Inclusió Social, Rosa Pérez, ha anunciat en la reunió amb la Mancomunitat d'Alcàntera de Xúquer, Càrcer, Cotes i Sallent que s'ha avançat en la col·laboració amb la Consellería de Benestar Social i l'atenció dels Serveis Socials Generals serà fruit del diàleg amb les mancomunitats i els ajuntaments.

  La reunió va tractar el nou horitzó dels serveis socials al 2016 amb els primers pressupostos del nou equip de govern on s'observa de forma molt més clara l'aposta decidida de la Diputació per a millorar i dotar de més pressuposats els serveis socials municipals, coordinant-se amb les propostes i accions de conselleria i dels propis municipis i mancomunitats.

  La diputada Rosa Pérez Garijo ha explicat als alcaldes d'Alcàntera de Xúquer, Càrcer, Cotes i Sallent els projectes que la seua delegació vol desenvolupar al llarg d'enguany. A més, després d'escoltar les necessitats dels quatre municipis de la mancomunitat, va avançar que els nous convenis de Serveis Socials Generals d'enguany comptaran amb més pressupost.

  A més, ha dit que partiran del diàleg de les necessitats existents, entre els equips tècnics de la delegació i els municipis i mancomunitats.

  La diputada d'Inclusió Social també ha comentat que s'està avançant en un model de major fluïdesa comunicativa amb la Consellería de Benestar Social i les seues diferents Direccions generals ja que “hem de construir i reconstruir i ho hem de fer col·laborant totes les institucions i a tots els nivells”.

  Pérez Garijo ha destacat una vegada més com la política social i la coordinació entre totes les institucions són una prioritat absoluta de la nova Diputació per a no duplicar ni crear disputes d'espais amb interessos partidistes. “A més el canvi no tracta solament de com fer les coses, sinó de com volem fer les coses, situant a les persones, la seua independència vital, la seua dignitat i els seus drets com l'eix principal de la nostra política”.

  Subir