25 de febrero de 2020 25/2/20

La Ruta dels Porrats de la Mancomunitat de Municipis de la Safor a Potries

    Al llarg dels dies 5, 6 i 7 de febrer de 2016 tindrà lloc el Porrat Sant Blai de Potries, pertanyent a la Ruta dels Porrats de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

    Al llarg de tres dies es podran realitzar novament fotografies per a participar en el Concurs de Fotografia “Sempre és Porrat”. El concurs està obert tant a fotògrafs aficionats com a professionals i sense límit d'edat. Els participants podran presentar una fotografia per cada municipi i la fotografia quanyadora rebrà un premi de 200€, que serà la imatge del fullet de la Ruta dels Porrats 2017, i un accèssit que rebrà un premi de 100€.

    En el Porrat de Sant Blai de Potries és costum anar a l'església dels Sants Joans per passar-se la relíquia del sant per la gola, a fi de protegir-se de les malalties de gola, menjar-se el panellet beneït, cantar el gojos i encendre una candela a l'altar del sant. Enguany es podrà visitar el Museu Cassoleria d'Ángel Domínguez, passejar per la Ruta de l'Aigua i participar en un bon grapat de propostes al voltant de la taronja.

    Subir