elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Els riuraus de la Vall i la petjada àrab a Bocairent, cita amb l’EntreComarques

Els riuraus de la Vall i la petjada àrab a Bocairent, cita amb l’EntreComarques
  • Ahir diumenge, més de 80 persones van disfrutar dels arbres monumentals i el vi de Fontanars i del Pou Clar de vesprada

MÁS FOTOS
Els riuraus de la Vall i la petjada àrab a Bocairent, cita amb l’EntreComarques - (foto 2)
Els riuraus de la Vall i la petjada àrab a Bocairent, cita amb l’EntreComarques - (foto 3)

Dissabte, el programa EntreComarques va visitar Alberic i, ahir, Fontanars i el Pou Clar. Més de huitanta persones van disfrutar del diumenge pel matí dels arbres monumentals i el millor vi. El cap de setmana que ve, el programa Entre Comarques repeteix a la comarca: dissabte, Terrateig i Montitxelvo obriran als visitants les portes dels pocs riuraus que queden en peu, epicentre de l’elaboració de la pansa escaldada, que podran tastar, que va formar part de les vides de molts dels seus veïns. Un passeig per l'arquitectura rural valenciana més autèntica. I dels temps passats més pròxims als més llunyans amb la petjada àrab a Bocairent, una ruta que encisa amb coves, carrers i atzucacs i inclou la visita al Centre d’Interpretació de les Covetes dels Moros, el pouet de Sant Vicent i la plaça de bous. Per la vesprada es podran visitar les Covetes del Moros i la cava de Sant Blai.

La rutes comencen a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 4€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Els interessats es poden inscriure fins al dijous en https://goo.gl/I19h8W.

Subir