27 de febrero de 2021 27/2/21

La regidoria de cultura de l’Alqueria de la Comtessa presenta el 9é Premi de Narrativa Curta

  L’ Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa amb la col•laboració del C.P. Sant Pere Apòstol, un any més convoca el PREMI LITERARI DE NARRATIVA CURTA. El concurs, que enguany celebra la seua novena edició, està adreçat a estudiants de Primària, E.S.O. o equivalent fins a 14 anys, residents a l’Alqueria de la Comtessa.

  Aquest consolidat premi literari d'àmbit local està adreçat als i les alumnes matriculats als centres de primària i secundària durant el curs 2015/2016. Es tracta de treballs que hauran d’estar escrits en VALENCIÀ i tindre una extensió mínima d’un full i màxima de dos tenint en compte que cada concursant podrà presentar només un treball.

  La convocatòria del concurs literari preveu un premi per a cadascun dels participants a més d’una distinció d’un lot de contes per al millor de cada curs.

  Les bases, que poden consultar-se al web de l'Alqueria, són les següents:

  Els treballs s’hauran de presentar dins d’un sobre tancat. Dins d’aquest sobre hi haurà un altre menut, tancat, amb el mateix títol del treball, que contindrà les següents dades personals de l’autor: nom, cognoms, adreça, centre i curs en el qual està matriculat, i lliurar-se en l’ajuntament fins al 29 d’Abril.

  El jurat serà nomenat per l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa qui es reserva el dret de publicar les obres guanyadores, tant en el llibre de festes, com a la web de l’ajuntament, o per altres mitjans. Excepcionalment l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa podrà publicar una selecció de les obres, per la seua qualitat literària.

  L’Ajuntament no retornarà els originals presentats a concurs, que seran destruïts una vegada fet públic el veredicte del premi.

  La presentació dels originals comporta l’acceptació íntegra d’aquestes bases. Les qüestions no previstes en les bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri.

  Subir