elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Tot a punt per a la tornada a l'escola en Villalonga

  Des de l'ajuntament, s'ha estat treballant les darreres setmanes per a què tot estiga enllestit per a començar el curs amb les millors condicions possibles en els centres dels quals el manteniment depén del poble.

  S'ha actuat realitzant diversos treballs d'adequació i manteniment dels centres educatius públics de Villalonga com són els C.P. Verge de la Font y L´escoleta infantil La Finestra amb l'objectiu que els alumnes i docents els puguen trobar en les millor condicions per al curs que ara comença.

  En el C.P. Verge de la Font s'han fet canvis en el sanejament dels servicis dels més menuts, reparacions de llanterneria així com reparades portes d'accés i armaris. Cal destacar també la neteja a fons de tots els vidres tant a l'interior com l'exterior.

  A l'Escoleta infantil La Finestra, s'ha canviat el paviment del pati i s'ha instal·lat una nova tanca amb una porta que separa en dos l'antic pati per tal que els xiquets més menuts tinguen el seu propi espai sense barrejar-se amb els més majors.

  Alhora i com cada inici de curs, la regidoria d'educació en coordinació amb els centres també treballa per tal que la tornada a l'escola no presente cap problema en la part administrativa i docent.

  Subir