Els corredors del Circuit Cajamar de Carreres Populars recorreran mitja comarca

El 4 de juny a Montaverner arrancarà la huitena edició del Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. Setze proves com l’any passat que conclouran el 29 d’octubre a l’Olleria i que es van presentar divendres a la seu de la Mancomunitat. Els corredors recorreran quasi mitja Vall d’Albaida. Com va assenyalar el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar,davant els nombrosos representants de clubs presents en l’acte «sou dels pocs que conegueu la majoria dels pobles», alhora que va agrair la seua contribució solidària amb el Trèvol mitjançant la inscripció com també «que hàgeu convertit el Circuit de la Vall d’Albaida en un model a seguir per a altres comarques, com demostren les peticions d’informació que rebem».

Per la seua banda Vicent Gomar, el president de l’Associació de Clubs d’Atletisme de la Vall d’Albaida, va anunciar que enguany la borsa del corredor es podrà aconseguir amb la disputa de 10 proves, una menys que l’any passat, «perquè puga aconseguir-la més gent i comptar amb més marge en cas de lesions». La inscripció per a les proves s’obri hui dilluns 9 de maig amb unes quotes de 10 euros per a les huit proves de la categoria de xiquets (benjamí, alevís i infantil) i 40 per a les d’adults (júnior, sènior i veterans A, B, C i D). Inscripcions que asseguren els corredors i abarateixen el cost cursa a cursa, de 3€ per als infantils i 5 per als adults. Al respecte, la guanyadora femenina de 2015, Berta Borderia, va comentar que «el primer anys que vaig participar vaig completar totes les proves sense estar inscrita i em va enganxar; l’any passat em vaig inscriure al circuit i, sense esperar-m’ho, el vaig guanyar».