elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

En marxa la VI Volta a Peu de Villalonga

    Des de la regidoria d´esports de l’ajuntament de Villalonga junt l'empresa Conchip, ja s'està treballant en l’organització de la sisena volta a peu que tindrà lloc en octubre i que aquest any a més a més serà de caràcter solidari.

    La volta presenta un recorregut semi urbà de 9 km de distància amb la fi d’aconseguir que els participants puguen gaudir dels carrers de Villalonga en el tram urbà així com dels espais oberts en l’altra part de circuit. La presència esperada de nombrosos veïns i visitants de totes les edats i condicions vinguts expressament a vore la carrera, aportaran ànims als corredors i ajudaran a crear un ambient festiu al poble contribuint així a la dinamització hostalera i comercial. La carrera tindrà lloc el proper dia 9 d´octubre i l’eixida està prevista a les 10:00 h. al passeig presbítero Giner.

    En aquesta ocasió, una part de la recaptació, tant de les inscripcions com de les aportacions dels col·laboradors, es destinaran a la campanya “tots amb Sergio” encetada fa ara uns mesos per ajudar a aquest jove i la seua família en el tractament de la seua malaltia. L’ajuntament convida tothom a la participació i demana la col·laboració de tots i totes per a què aquest esdeveniment, una vegada més, mostre el millor de Villalonga com a poble als visitants.

    Per a més informació de la cursa es pot accedir a l'enllaç següent: http://www.conxip.com/detalle_evento.php?IdEvento=870

    Subir