26 de febrero de 2020 26/2/20

La Mancomunitat elaborarà un pla comarcal d’igualtat de la mà de Diputació

La Mancomunitat elaborarà un pla comarcal d’igualtat de la mà de Diputació - (foto 1)
  • El pla possibilitarà que tots els municipis de la comarca compten amb una fulla de ruta per a promoure la igualtat i combatre la violència de gènere

La Mancomunitat elaborarà un pla de la mà de la Diputació perquè tots els municipis de la Vall d’Albaida disposen d’un full de ruta alhora de promoure la igualtat i combatre la violència de gènere. A principis de febrer, la Diputació va donar a conèixer un estudi que mostra que la majoria de municipis valenciana no disposen de cap planificació al respecte. Per això, des de la Vall d’Albaida es vol elaborar un pla comarcal que útil per a tots els municipis. El conseller de cultura, Fede Vidal, serà l’encarregat de coordinar-lo ja que «el masclisme és també una qüestió cultural i la implicació dels homes és clau per a eradicar-lo».

L’elaboració d’un pla per a tots els municipis ja es fa en altres àrees, com per exemple, en la prevenció de drogodependències que la setmana que ve presentarà les seues línies per al 2016-2019. Com assenyala el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar «la nostra funció és permetre que tots els pobles, independentment de la grandària, disposen d’uns recursos amb els quals no podrien comptar sense sumar esforços a través de la Mancomunitat».

La Ventana de la Diputación de Valencia

La Ventana de la Diputación de ValenciaEntrar en el especial
Subir