elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Oficina de Turisme d'Antella rep 155 visites des que va obrir al públic dissabte passat

L'Oficina de Turisme d'Antella rep 155 visites des que va obrir al públic dissabte passat
  • Està situada a la Casa de les Comportes de l'Assut i estarà obert a fins finals d'agost

MÁS FOTOS
L'Oficina de Turisme d'Antella rep 155 visites des que va obrir al públic dissabte passat - (foto 2)
L'Oficina de Turisme d'Antella rep 155 visites des que va obrir al públic dissabte passat - (foto 3)

L'Oficina d'Informació i Turisme d'Antella, situada a la Casa de les Comportes de l'Assut d'Antella, ha rebut un total de 155 visites des que va obrir el passat dissabte les seues portes al públic. L'oficina Turisme està situada a la Casa de les Comportes de l'Assut d'Antella, edifici històric on naix la Sequia Real i que va ser reconstruït després de la pantanà del 82.

En concret, passaren 94 persones dissabte i diumenge passats, mentre que dimarts i dimecres foren 49 i 12 respectivament els visitants de València, Alberic, Ibi, Antella, Altea, Carlet, Xàtiva, Manises, Benigànim, Catarroja, Massamagrell, Anglaterra, Saragossa, Picassent, Canals, Novetlè, Tous i Ontinyent, Benifaió, Sumacàrcer, Càrcer, Castalla i Noruega, entre d'altres municipis i països que s'acostaren per l'Oficina per demanar informació, tríptics i vore les fotografies i panells exposats.

Tot el mobiliari i material amb que compta l'oficina és reciclat, mentre que els fullets informatius, mapes i guies turístiques han sigut donats pel Patronat de Turisme de la Diputació de València. El personal d'atenció al públic està format per un coordinador i una becaria de la Diputació.

Els visitants poden a més, admirar fotografies de distints paratges d'Antella i de la baixada de troncs per rius de tot el món, una tradició mil·lenària al Xúquer que l'Ajuntament d'Antella va recuperar l'any passat amb motiu de la Trobada d'Escoles en Valencià i que enguany continuarà de nou amb la col·laboració dels festers locals el pròxim 30 de juliol.

Subir