elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament amb Mapfre per la Seguretat

L'Ajuntament amb Mapfre per la Seguretat - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  L'Ajuntament amb Mapfre per la Seguretat - (foto 2)

  L'ajuntament de Villalonga arriba a un acord amb l'empresa Asseguradora Mapfre per tal de fer possible una campanya prèvia d'Inspecció Tècnica de Vehicles (pre-ITV), pensada per als veïns i veïnes de Villalonga totalment gratuïta.

  En temps de Crisi, l'Ajuntament ha de posar en marxa accions en tots els àmbits de gestió de la seua competència, que ajuden a les persones i a la seua economia. Amb aquest objectiu recentment s'ha pogut establir un conveni amb la coneguda empresa asseguradora Maphre la possibilitat de portar a Villalonga la seua estació mòbil de pre-ITV per tal de poder inspeccionar els vehicles d'aquells ciutadans de Villalonga que hagen de passar la ITV oficial prompte, amb la particularitat de què el servei serà totalment gratuït. La durada de l'acció serà de tres dies i teniu tota la informació de dies i telèfon de contacte per a qualsevol dubte al cartell anunciador.

  La pre-ITV permet obtenir una diagnosi de l'estat del vehicle en aquells punts on la inspecció oficial, l'anomenada ITV, incidira posteriorment per a donar el segell legalment obligatori.

  Una aposta de l'Ajuntament de Villalonga per conscienciar als propietaris de vehicles sobre la importància de la revisió periòdica dels mateixos i amb això de la de vetllar per la seguretat. Des de l'Ajuntament s'anima a fer ús d'aquest servei.

  Subir