elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Esta vesprada es projecten els últims finalistes del Premi MON·DOC 2015

    MON·DOC arriba a l’últim dia de projecció dels documentals finalistes del Premi MON·DOC en les dues categories. La programació de hui comença a les 18.30h amb el llarg documental ‘Gabor’, la història d’un director de fotografia cec que acompanya el director de la cinta per a filmar un treball sobre la ceguera a Bolívia. Però, com podrà rodar sent cec? Una història fascinant de superació personal i tota una demostració d’amor pel cine.

    A les 20.00h conclouen les projeccions amb el curtmetratge ‘El poder de la música. Más allá de Mozart’, documental sobre com la música pot ajudar les persones gràcies al seu poder de comunicació, capaç de traspassar les barreres cerebrals i obrir-nos a universos que no havíem imaginat. Assistiran a la presentació d’aquest treball Manuel Roig, professor de música i escriptor, que, a més, va col·laborar en l’elaboració del documental, i Vanessa Reche, directora del Centre “Infanta Elena” de la Asociación de Paralíticos Cerebrales de Alicante (APCA) qui apareix al documental parlant sobre els beneficis de la música en aquests pacients.

    Demà dissabte, a partir de les 18.00h, es celebrarà la gala de clausura, en la qual es farà entrega dels Premis MON·DOC i del Premi del Públic. Per a finalitzar la gala es tornaran a projectar el curt i el llarg guardonats amb el Premi MON·DOC.

    Subir