elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís presenta les 27 candidatures locals de la comarca a Castellonet de la Conquesta

Compromís presenta les 27 candidatures locals de la comarca a Castellonet de la Conquesta - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Compromís presenta les 27 candidatures locals de la comarca a Castellonet de la Conquesta - (foto 2)

  Compromís va presentar diumenge els candidats i candidates de la Safor-Valldigna a Castellonet de la Conquesta. La portaveu comarcal de Compromís, Pepa Izquierdo, ha explicat que “hem celebrat l'acte per posar cara als projectes que poble a poble anem construint. Fer-ho des de Castellonet, el poble més menut de la comarca, no és anecdòtic. Perquè volem canviar el país poble a poble, des de la ciutat més gran al poble més menut. I ens importen totes les persones, de la capital comarcal, Gandia, fins al poble més menut.

  I és que, com en altres municipis, a Castellonet Compromís es presenta per primera vegada amb Paula Climent encapçalant la candidatura.

  “Estem il·lusionats amb gent que, com Paula, treballen des de Castellonet i des de cada poble. Volem parlar d'un projecte en cada poble, i ho fem amb gent de cada poble i amb un projecte en tots ells. No volem titulars, volem anar, pas a pas, canviant la realitat. Volem fer polítiques participatives, polítiques que pensen en les persones, en l'economia i en l'enorn natural dels nostres municipis. Volem un canvi, des de la base i sòlid”.

  En l'acte van participar els 27 candidats i candidates de la comarca: Joan Faus (Gent d'Ador), Xavi Martínez (Almiserà), Pepa Garcia (Almoines), Carles Morant (l'Alqueria de la Comtessa), Àlex Ruiz (Bellreguard), Marc Estruch (Beniarjó), Josep Antoni Alberola (Benifairó), Francisco Javier Expósito (Beniflà), Miquel Alèixit (Benirredrà), Paula Climent (Castellonet de la Conquesta), Jesús Joan Ruiz (Daimús), Miquel Fuster (la Font d'en Carròs), Miquel Camarena (Llocnou de Sant Jeroni), Blai Llopis (Miramar), Lorena Milvaques (Gandia), David González (Oliva), Andreu Faus (Palma de Gandia), Àlvar Català (Palmera), Salvador Tur (Piles), Assumpta Domínguez (Potries), Pepa Izquierdo (Rafelcofer), Marta Signes (el Real de Gandia), Jordi Puig (Ròtova), Vicent Ribera (Simat de la Valldigna), Jordi Juan (Tavernes de la Valldigna), Santi Alberca (Vilallonga), Francesc Serralta (Xeraco) i Tomàs Ferrandis (Xeresa).

   

   

  Subir