1 de marzo de 2021 1/3/21

Castelló de Rugat celebra la 32a Setmana de la Dona amb activitats per a tots

Castelló de Rugat celebra la 32a Setmana de la Dona amb activitats per a tots - (foto 1)
  • Els actes van començar dilluns amb una conferència sobre una experiència cap a la igualtat a Bolívia

MÁS FOTOS
Castelló de Rugat celebra la 32a Setmana de la Dona amb activitats per a tots - (foto 2)
Castelló de Rugat celebra la 32a Setmana de la Dona amb activitats per a tots - (foto 3)

Castelló de Rugat viu immers des del dilluns en la 32a Setaman de la Dona, una de les que compta amb major trajectòria a la Vall d’Albaida. Els actes van començar amb una conferència sobre l’experiència municipal cap a la igualtat a Bolívia, en col·laboració amb el Fons Valencià per la Solidaritat i que va comptar amb el testimoni de tres participants en el projecte de creació d’una oficina de la dona a San José de Chiquitos.

El gros del programa, però, arriba a partir del diumenge amb la marxa solidària que eixirà a les 10:30 des de la plaça de la Constitució. L’endemà dilluns s’inaugurarà l’exposició Dones que feren història al centre social a les 19 hores.

El dimarts a les 11, en la plaça de la Constitució, els alumnes del Col·legi Públic Verge del Remei de Castelló de Rugat, llegiran un manifest i construiran una escultura amb peces que ells mateixos estan pintant i decorant. Es tracta d’una activitat emmarcada en el projecte Primavera educativa, una proposta de coeducació del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i el tema «Eres una peça clau en la igualtat». El mateix dimarts a les 22 hores es projectarà la pel·lícula Mucho ruído y pocas nueces a l’auditori municipal.

Dimecres a les 16:30 i a la Biblioteca Municipal hi haurà una xarrada sobre Mites de l’alimentació i creences distorsionades i, finalment, divendres 11 de març se celebrarà el sopar de la dona a la carpa de les Escoles Velles.

Les activitats s’han organitzat entre les Ames de Casa Tyrius, les Dones Progressites i l’Ajuntament de Castelló de Rugat, que en el darrer plenari va aprovar per unanimitat la commemoració del Dia Internacional de la Dona, a més d’anunciar l’alcalde, Antonio Esquinas, que s’elaborarà un pla d’igualtat en col·laboració amb la Mancomunitat.

Subir