1 de marzo de 2021 1/3/21

Bocairent es promociona a l'oficina de Diputació

Bocairent es promociona a l'oficina de Diputació - (foto 1)

  Bocairent mostra, del 4 al 6 de novembre, els seus principals atractius turístics en l'Oficina de Promoció del Patronat de Turisme, situada en la calle Poeta Querol s/n de València (baix del Teatre Principal).
  La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i la regidora de Turisme de Bocairent, Noelia Vanyó, han visitat aquest matí l'Oficina.

  La diputada ha explicat que durant aquesta setmana els visitants tenen l'oportunitat de descobrir Bocairent, “un dels pobles més pintorescs de la Comunitat Valenciana amb una àmplia oferta cultural, patrimonial i gastronòmica i que han sabut preparar-se per a fer del turisme font de la seua economia”.
  Moncho també ha intercanviat impressions amb la regidora del municipi per a tractar les possibles vies de col•laboració i “convertir Bocairent i la Vall d'Albaida en un referent del turisme d'interior valencià, treballant junts i unint esforços”.

  Per la seua banda, Noelia Vanyó ha agraït al Patronat l'oportunitat de “acostar l'oferta turística al centre de València el nostre poble com una important destinació valenciana i mostrar el nostre important patrimoni amb les Covetes dels Moros, excavades en la roca o els nostres museus”.
  “A més, aquests dies aprofitarem per a promocionar el “Concurs de Caça i Bolets” i donar a conèixer la nostra gastronomia més tradicional”, ha afegit la regidor de Turisme.

  Oferta gastronòmica i cultural

  Bocairent promociona principalment la Ruta de la Tapa “Novembre Boletaire” i el “Concurs de Cuina de Caça i Bolets” que se celebrarà el 23 de novembre, en l'Hotel Ferrero del municipi de la Vall d'Albaida.
  A més, en el “Racó dels Pobles” s'informa de l'àmplia oferta museística del municipi, que compta amb set museus: Arqueològic, “Oficis i Costums”, “Antonio Ferri”, “Home de la Manta”, “Fester”, “Parroquial” i “l’Evolució Humana”.

  Els principals atractius de Bocairent com el Barri Medieval, els “Covetes dels Moros”, la “cava de Sant Blai”, la Plaça de Bous, el Monestir Rupestre, l’Esglesia Parroquial i el Parc Natural de la Serra Mariola també es donaran a conèixer durant aquesta setmana.

  Aquest matí han actuat “els xirimiters i tabaleters de l’Aljub” i s'ha oferit una degustació de dolços bocairentins i herbero, beguda típica de la Serra Mariola, per a donar a conèixer les tradicions i la gastronomia de la localitat.
  L'Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte des de les 10:00 fins a les 14:00.

  Subir