elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Unitat Popular Castelló es configura com la marca per a les Eleccions Generals del 20D de les candidatures de confluencia d’esquerres

Unitat Popular Castelló es configura com la marca per a les Eleccions Generals del 20D de les candidatures de confluencia d’esquerres - (foto 1)
  • Els membres d’Unitat Popular Castelló estan en plena fase de selecció dels seus representants al Congrés i el Senat mitjançant eleccions primàries obertes

Unitat Popular Castelló és la marca amb la qual els membres d’Ara en Comú Castelló aniran a les pròximes Eleccions Generals del 20 de desembre.

És el nom escollit per esta plataforma de confluència per a concórrer als pròxims comicis amb una força netament popular, valencianista, feminista i d’esquerres que ocupe l’espai que demanden els ciutadans i ciutadanes que busquen una formació plural i amb representants al Congrés dels Diputats i al Senat escollits a unes eleccions primàries totalment obertes i plurals.

De fet, Unitat Popular Castelló està precisament en eixa fase, l’elecció dels seus candidats amb un procés de primàries obert i lliure a on encara és possible inscriure’s per a votar. Els candidats que s’han presentat a Congrés i Senat són els següents:

Al Congrés:
Erica Herrero Guillén
Sebastián Bretones López
Milagros Martínez Vargas
Enric Moya Marzà
Eloina Aguilella Arzo
Ángel Rodríguez Casado

Al Senat:
Norma Fernández Bermúdez
Jesús Monelón Peiró
Axel Noel Monfort Cano
Francisco Porcar Rebollar

El pròxim diumenge dia 25 d’octubre Unitat Popular Castelló celebrarà les eleccions a diverses Meses instal·lades al llarg i ample de les comarques de Castelló. Les persones interessades a votar han d’enviar abans del dia 24 a les 18.00 hores -hora de tancament del cens- un correu electrònic per tal que les inscriguen al cens electoral.

Una vegada escollits els candidats d’Unitat Popular Castelló esta formació plural continuarà amb els contactes amb altres grups polítics, associacions i entitats socials de Castelló per tal de recavar més suports a esta candidatura d’unitat popular.

Al mateix temps s’està finalitzant el procés de vertebració del programa electoral que Unitat Popular Castelló junt amb els companys i companyes de Unidad Popular a la resta de l’Estat. Més enllà dels punts concrets, que molt prompte seran publicitats a premsa i xarxes socials (en un programa totalment obert a la ciutadania i a les aportacions de tots i totes), el programa que UP CS presentarà tindrà una clara vocació social, d’esquerres, valencianista i feminista.

Este divendres, dia 23, està previst que els candidats a Congrés i Senat d’Unitat Popular Castelló exposen les seues línies al debat públic que es farà a la seu de CC.OO. a Castelló (Plaça de les Aules, 6) a partir de les 19.00 hores.

Subir