8 de marzo de 2021 8/3/21

Esquerra Unida defineix la política d’infraestructures del PP a Castelló com un colossal fracàs

  Marina Albiol, diputada d'EUPV, enumera la llista fracassos espectaculars: “un Tram paralitzat pels jutjats per atropellar el Parc Ribalta i un aeroport sense avions”, i d’incompliments: “l’extensió de la xarxa de rodalies, l’alliberament de l’AP-7 i la descongestió de la N-340”.

  La diputada afirma que si tenim en compte la imatge de conjunt, “ens trobem davant d’un quadre desolador de molts milions malgastats que no han redundat en cap benefici per a la ciutadania de les comarques de Castelló. Ens trobem davant d’un fracàs de proporcions colossals”.

  Albiol apunta que en l’actualitat les infraestructures de comunicació deixen molt que desitjar a les comarques de Castelló. “La connectivitat entre localitats i amb l’exterior continua sent una assignatura pendent a Castelló. “Ni el sistema de carreteres, ni el ferroviari és el més adient per a les nostres necessitats, i la situació empitjora amb un Tram de 90 milions paralitzat i un aeroport de 200 milions que encara no ha vist cap avió aterrar en les seues pistes”.

  La parlamentària afirma que les comarques de Castelló porten anys demanant que s’allibere l’AP-7 per alleugerar el tràfec de la N-340, un vial qualificat com molt perillós, i que els rodalies de València, no es queden a Castelló, sinó que arriben fins a Vinaròs, abastint tota la província. “Cap govern ha fet res, tot ha quedat com una promesa incomplida que es repeteix insistentment en les campanyes electorals però que queda relegada una vegada s’arriba al poder”.

  “Això sí, en obres faraòniques i inútils que la ciutadania no ha demanat ni ha volgut, el Consell ha gastat i malgastat”, denuncia la representant d’EUPV, “un Tram que es va vendre com a la solució per a l’àrea metropolitana de Castelló i que quasi deu anys desprès d’anunciar-se es troba paralitzat pels jutjats per destrossar el Parc Ribalta”.

  Albiol ironitza que per a finalitzar, “el plat estrella dels desgavells del PP en matèria d’infraestructures, l’aeroport de Castelló. Un aeroport que encara no se sap com es gestionarà, ni quan entrarà en funcionament, ni si es ven o no, però que ens ha convertit en l’acudit del món sencer i està dessagnant les arques públiques i les nostres butxaques”.

  Subir