elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Esquerra Unida critica que el Consell incloga de nou la Ciudad de las Lenguas i el Centre de Convencions en l’avantprojecte de pressupostos de 2014

    La diputada Marina Albiol exigeix al Consell valencià que abandone definitivament les seues intencions de portar endavant els projectes faraònics de la Ciudad de las Lenguas i el Centre de Convencions. “El Consell no ha canviat ni un mil·límetre la seua política econòmica basada en obres faraòniques i grans esdeveniments, solament l’atura la crisi econòmica i la manca de diners”.

    “Els serveis públics i la societat estan patint les retallades sense misericòrdia del Consell del senyor Fabra”, assegura la representant d’esquerres, “però es resisteix abandonar el Centre de Convencions i la Ciudad de las Lenguas, tal i com queda reflectit a l’avantprojecte de pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l’any vinent”.

    La parlamentària d’EUPV recorda que el Consell va assegurar que el projecte del Centre de Convencions, al contrari que la Ciudad de las Lenguas, era abandonat definitivament, “les declaracions del nostre govern no son gens creïbles, ara ens el trobem de nou en els pressupostos al projecte de Calatrava, després que s’afirmara per activa i passiva que era eliminat dels plans del Consell i de l’Ajuntament de Castelló”.

    La diputada considera absolutament fora de la realitat que el govern valencià continue parlant de centres de convencions i ciutats de les llengües en el pressupost autonòmic per a Castelló, quan uns 80000 castellonencs i castellonenques es troben actualment desocupades i amb molt poques perspectives de trobar un treball a curt i mitjà termini. “Castelló no necessita un Centre de Convencions de 100 milions d’euros, ni una Ciudad de las Lenguas de 230 milions d’euros de despesa, sinó polítiques que ens traguen de la crisi i generen ocupació”.

    Subir