elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Domingo Tolós: ”La participació de la gent ha sigut el més important de les festes d'agost”

Domingo Tolós: ”La participació de la gent ha sigut el més important de les festes d'agost” - (foto 1)

    La valoració de l'equip de govern de l'Ajuntament de la Jana ha estat molt positiva, sobretot per la gran participació de la gent en la majoria d'actes i especialment en tots aquells que s'han realitzat en la Pista d'Estiu.

    “Tot i que este equip de govern ha tingut que organitzar les festes en un mes i mig i la reducció del pressupost respecte a d'altres anys ha sigut molt important, estem molt contents perquè la gent ho ha entés perfectament i s'ha volcat en cadascun dels actes que hem organitzat, juntament amb altres associacions. Des de la presentació del primer dia, fins als bous de l'últim dia, la resposta de la gent ha sigut excel·lent” ha indicat l'alcalde Domingo Tolós.

    Més de 500 persones van participar en la presentació de festes i en l'actuació de la banda de música de la Jana i més de 650 persones van assistir a la Primera Nit de la Música Valenciana a la que va assistir el Conseller d'Educació i Cultura de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà.

    “Per al pròxim any que tindrem més temps en planificar i escoltar les demandes ciutadanes, intentarem afegir nous actes als ja tradicionals, també intentarem millorar l'organització d'algunes coses que poden millorar i al mateix temps intentarem contindre la despesa com enguany” ha conclòs l'alcalde.

    Subir