3 de marzo de 2021 3/3/21

Albiol (EU): “El seguici d’exministres, diputats i alts càrrecs al judici de Fabra és la prova de la connivència del PP amb la corrupció”

  La diputada a Les Corts Valencianes, Marina Albiol, que dia darrere dia veiem com alts càrrecs populars de l’estat i de la Generalitat declaren al judici de Carlos Fabra als jutjats de Castelló. “Aquest matí els ha tocat el torn a González Pons, Juan Costa i Rubén Moreno, pareix que els tentacles de la presumpta trama corrupta de Fabra i amics aplegava a tots els racons del PP valencià”.

  La diputada vol ressaltar que nous personatges de rellevància testificaran avui al judici a Carlos Fabra, entre d’ells, Gonzàlez Pons, diputat i vicesecretari d'Estudis i Programes del PP i exportaveu del grup popular en el Senat, Juan Costa, exministre de Ciència i Tecnologia, i Rubén Moreno, diputat i exsecretari general de Gestió i Cooperació Sanitària en el Ministeri de Sanitat. “Continua el de personalitats del PP pel judici de Carlos Fabra, aquesta és la imatge del PP actualment, un partit en els tribunals, testificant per la seua relació amb l’acusat i expresident de la Diputació Carlos Fabra”.

  La diputada afirma que a poc a poc anem veient com diferents testimonis relacionen a Carlos Fabra amb Naranjax i el seu interès en conèixer la tramitació de les llicències, així ho van declarar ahir els excàrrecs del Govern, “esperem que es trague a la llum tota la veritat i finalment es faça justícia, Castelló necessita una regeneració democràtica i política que done punt i final a molts anys de poder omnímode d’un sol personatge”.

  Albiol recorda que Alberto Fabra i el president de l’estat Mariano Rajoy han recolzat públicament a l’expresident de la Diputació de Castelló i acusat, Carlos Fabra, “Si finalment l’expresident de la Diputació de Castelló es declarat culpable, els seus valedors hauran d’assumir responsabilitats polítiques i donar explicacions als castellonencs i castellonenques de perquè van emparar i justificar el regim caciquil de Carlos Fabra”.

  La parlamentària recorda que la setmana passada ja van testificar ministres, exministres, membres de la Mesa del Congrés, com Jesús Posadas, Arias Cañete i Cèlia Villalobos, a més de l’actual diputat a Les Corts Valencianes Ricardo Costa.

  La diputada finalitza ressaltant que al llarg del judici hem vist com han desfilat, de manera virtual la majoria, a personalitats del PP, ““El seguici d’exministres, diputats i alts càrrecs del PP al judici de Fabra pareix inacabable. Aquesta és una prova de la situació generalitzada de connivència d’aquest partit en relació a la corrupció”.

  Subir