elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Albiol (EU) denuncia que "el Consell no vol entregar l'informe de l’aeroport de Castelló de l’empresa de Piqué"

  • La diputada d'EUPV, Marina Albiol, informa que el Consell "ha endarrerit unilateralment l’entrega de l'informe Pasiphae a la seua formació política fins al 23 de desembre, quan ens havien informat que ens remetrien aquesta documentació el 13 de desembre"

La diputada afirma que el Consell està actuant d’una manera molt obscura i obstruccionista, “ja és la segona vegada que es demana aquesta documentació, la primera vegada es van negar perquè segons ells, podia afectar el procés de licitació que està en marxa per a l’aeroport de Castelló, ho vam intentar una segona vegada, i continuen posant problemes, no anem a permetre que ens oculten documentació”.

“A la seua resposta”, afirma la representant d’esquerres, “redunden en les mateixes excuses que ja ens van transmetre en la primera sol·licitud de l’informe que ha redactat Pasiphae i ens informen sense embuts que es cancel·la la cita prevista per al pròxim 13 de desembre. Literalment el Consell ens està prenent el pèl, qüestió que no anem a tolerar, Esquerra Unida ja ha presentat un recurs per vulnerar els meus drets com a diputada davant el TSJ i així obligar el govern que complisca la seua obligació i garantisca la tasca de l’oposició de fiscalització de la seua labor”.

Albiol ha afirmat que el Consell pot posar totes les excuses que vulga, “però el que tenim clar a Esquerra Unida, és que aquest govern no va a impedir que accedim a la documentació i la fem pública. Els ciutadans i ciutadanes tenen dret a saber què es gasten els diners el seus governants”.

Subir