elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Jordi Bort
Raons i paraules - RSS

El cardenal Tarancón: 110 anys després

    FOTOS
    El cardenal Tarancón: 110 anys després- (foto 1)

    Amb motiu del 110 aniversari del naixement del cardenal Tarancón, esta setmana s'organitza la segona conferència. El dijous 18 de maig a les 19:30 en la sala de plens de l'Ajuntament de Borriana, a càrrec de Juan María Laboa Gallego, que parlarà sobre Pau VI, Tarancón i els bisbes espanyols. El capellà Juan María Laboa és llicenciat en Filosofia i en Teologia i doctor en Història de l'Església per la Universitat Gregoriana de Roma. Va treballar juntament amb el cardenal Tarancón.

    Les conferències ens ajuden a obrir la ment i estimar més i millor al nostre cardenal, fent present el nostre record entranyable a una figura capdalt dins de la nostra història col·lectiva. El nostre cardenal està permanentment present i sent actualitat, perque el seu pensament és molt actual.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir