elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

Llàstima d´actitud irresponsable

    La Diputació de Castelló va a començar una intensa campanya de promoció de la marca turística de la nostra província a través de les xarxes sociales. Vol aprofitar este potent canal de comunicació per arribar al màxim de públic potencial, és a dir, de turistes que podrien estar desitjant vindre a la nostra província de vacances.

    La publicitat en els mitjans de comunicació socials, com Facebook, Twitter, Instagram, Youtube o Google +, entre d'altres, té molts beneficis que la fan ser molt atractiva per a aconseguir campanyes efectives.

    D'una banda, permet segmentar molt bé teu públic objectiu, és a dir, dirigir-te a persones que estan interessades en una marca en concret, en este cas, la de la província de Castelló com a destinació turística.

    I d'altra banda, que la publicitat és gratuïta, en la seua majoria, o molt econòmica, en comparació amb els mitjans de comunicació tradicionals. I ésta, també és una característica que hem de tindre en consideració els que ens dediquem a gestionar els diners públics.

    Això sí, s'ha de pagar al creatiu que plena de continguts de la marca els mitjans de comunicació social.

    A Onda fa ja uns mesos que estem treballant en esta direcció. Vam contractar a un Community Manager, precisament, per a potenciar la marca Onda en les xarxes socials i ens ajudara a donar a conèixer els punts del municipi més atractius turísticament: castell d'Onda, casc històric, museu del taulell, etc...

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir