Domingo 19 de Agosto de 2018

Compromís per l´Alcora - El meu compromís - columna de opinión - elperiodic.com

Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Columna de opinión
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

Compromís per l´Alcora

15/04/2013
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El passat 20 de febrer vam constituir la nova Executiva Local de COMPROMÍS a l’Alcora, i més enllà de l'Assemblea Constituent i dels càrrecs que vam aprovar, a l'Alcora és un fet important que finalment s'haja constituït COMPROMÍS, ja que mostra la voluntat de suma que tenim els diferents col·lectius que estem representats. Formant part d'esta nova formació política local hi som militants del BLOC, INICIATIVA, i adherits a COMPROMÍS, i des del treball desinteressat de cadascú dels membres, la formació té un objectiu molt clar, ser el referent del progressime local.

Un dels objectius de COMPROMÍS a nivell local es presentar una alternativa al govern local i que acabe a partir de 2015 en el duopoli PP-PSOE, que s'han alternat el govern de l’Alcora en els últims 30 anys. El bipartidisme és història, és un sistema esgotat i caduc i COMPROMÍS representa un canvi real en la manera d’entendre la política municipal, i a l'hora de concebre la gestió dels recursos existents amb prioritat ben definides: LES PERSONES.

COMPROMÍS naix a l’Alcora amb la suma de l’experiència municipal del BLOC en els últims anys, i la nova manera d’enendre la política de la formació, gent que sense ser afiliada a cap partit, està adherida al projecte, i no com un partit tradicional, amb les seues opacitats, manques de transparència, manques de democràcia interna, etc. En este escenari on la classe política està totalment desacreditada, no dona solucions, i les prioritats són els mercats, COMPROMÍS apareix com l'única alternativa de gestió on la prioritat són LES PERSONES.

En la meua persona ha recaigut el repte de dirigir la nova formació, soc el portaveu de COMPROMIS PER L'ALCORA, i amb una projecció del projecte que no para de creixer des de fa ja més de 6 anys. Encara que el que realment ens farà confirmar les projeccions que asseguren l’èxit de COMPROMÍS serà el nostre treball, i l'equip que he conformat estic ben segur que farà que al 2015 el canvi siga real.

Más Artículos de El meu compromís
03/06/2013
Ocupació
 
18/01/2013
Compromís de consens
 
05/12/2012
Contradiccions
 
06/11/2012
Mentides del PP
 
11/10/2012
L´Alcora primer
 
08/08/2012
Independència
 
Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil