Domingo 19 de Agosto de 2018

Contradiccions - El meu compromís - columna de opinión - elperiodic.com

Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Columna de opinión
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

Contradiccions

05/12/2012
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Des de que va començar l'actual legislatura el Govern Local del PP no ha parat d'advertir-nos que no hi han suficients ingressos, que cal austeritat, que l'ajuntament deu 12 milions d'euros, que no hi ha liquiditat, que cal pujar impostos, que cal posar taxes, que cal retallar en associacionisme... Una cançoneta que per la seua manera d'actuar i amb les xifres d'execució en la mà, no em puc creure, doncs no tenen cap problema en seguir amb el mateix ritme de despesa en festes (700.000 € aprovats pel PP i PSOE). Pregonen austeritat, però en festes no cal. Estes polítiques de retallades i “d'austericidi” les tenen molt ben apreses els càrrecs públics del PP a tots els àmbits: pujada d’impostos i retallades en drets socials... això sí, per a FESTES I SARAOS, que no falte, que les fotos lluïxen molt.

Des de fa uns mesos des del BLOC/COMPROMÍS estem reclamant al plenari diferents inversions i deutes que té el Consell del PP amb l'Alcora com per exemple: que la Generalitat ens pague el deute que té amb l’Alcora de més de 1,4 milions d’euros (233.000.000 ptes), que posen les línies de transport als Instituts i Escoles, que no es retalle en dependència (baixada del 15%), que no es retalle en sanitat, que es pague a les farmàcies...

L'alcaldessa sempre ha tingut excuses per a no donar el suport a estes propostes: açò no ens afecta com a poble, açò ens costarà diners, fan el que poden... no sols justifica la seua falta de COMPROMÍS amb els alcorins, sinó que defensa un gestió del PP de més de 16 anys que ens ha arruïnat, basada en els GRANS “EVENTS”, AEROPORTS SENSE AVIONS, etc. Clar, ara no hi han diners per a pagar el que es deu a farmàcies, dependents... I tampoc per a pagar els deutes amb els ajuntaments. I tot açò ens afecta, i molt, als alcorins.

Mentre l'alcaldessa prefereix reclamar-li-ho als alcorins en forma de noves taxes i pujades d'impostos que al seu partit, nosaltres el BLOC/COMPROMÍS, proposem polítiques que estan pensades en les persones, (rescatempersones), per això ens oposem frontalment a aquesta política que no ens porta enlloc i presentem alternatives a esta gestió.

Más Artículos de El meu compromís
03/06/2013
Ocupació
 
15/04/2013
Compromís per l´Alcora
 
18/01/2013
Compromís de consens
 
06/11/2012
Mentides del PP
 
11/10/2012
L´Alcora primer
 
08/08/2012
Independència
 
Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil