Miércoles 18 de Julio de 2018

L´Alcora primer - El meu compromís - columna de opinión - elperiodic.com

Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Columna de opinión
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

L´Alcora primer

11/10/2012
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Si la situació no és prou complicada per a empresaris, treballadors, emprenedors, aturats, depenents, etc, en aquestos moments, sembla que estiguem instal·lats en una caiguda lliure sense fí. No passa gaire temps en que s'assabentem que van a fer un nou ERO en alguna taulellera, que un comerç ha tancat, que famílies nouvingudes a l'Alcora decideixen tornar a casa perquè ací no veuen futur. De fet, esta depressió col·lectiva s'ha traslladat a les passades Festes del Crist, doncs la participació ha caigut moltíssim respecte d'anys anteriors.

I què fan els nostres governs al respecte? A l'Alcora, el PP encara no ha donat mostres de tindre cap recepta de les que anunciava que posaria en marxa en la campanya electoral. De fet, una vegada posats a governar, les propostes del PP brillen per la seua ausència. Per aquest motiu, això de PP=TRABAJO, fa més riure que altra cosa, bé, perdó, la cosa no està per riure.

A nivell de la Diputació, ningú ho sap, ja que és prescindible i sobra, una despesa menys.

Del Govern Valencià, quasi millor ni parlar, ja que si van pagant el que han deixat a deure durant el govern del PP, quasi sembla un miracle. I ara, vaig al Govern de l'Estat. Les últimes mesures, entre d'altres, han sigut la pujada de l'IVA (tan criticada a Zapatero), d'una manera més dura que l'anterior i una nova taxa per al gas natural que castiga si cap més al sector del taulell en concret.

El sector del taulell, que tant ha aportat al conjunt de l'Estat, ara no sols no ha rebut cap pla específic, sinó que se'l castiga amb les contínues pujades d'IVA, i noves taxes al gas natural. A aquest pas caldrà pensar en fer manifestacions i marxes a l'estil del sector del carbó perquè açò ho estan afonant i el PP és el principal responsable. Esta terra es mereix governs que pensen en els seus ciutadans i no en el seu partit, aquest és el meu COMPROMÍS, L'ALCORA PRIMER.

Más Artículos de El meu compromís
03/06/2013
Ocupació
 
15/04/2013
Compromís per l´Alcora
 
18/01/2013
Compromís de consens
 
05/12/2012
Contradiccions
 
06/11/2012
Mentides del PP
 
08/08/2012
Independència
 
Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil