elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Carles Mulet - Coportavoz Compromís Castellón
La Palestra - RSS

Moliner i el fracking

    Javier Moliner és un insensat, diu que "No será esta provincia la única del mundo en negarse a saber si debajo de tierra hay riqueza", i per això permetrà que facen prospeccions que elles a soles poden contaminar i fer malbé l'aqüífer del Maestrat del quan bevem i vivim bona part dels pobles; encara que després eixa riquesa siga minúscula, el dany estarà fet. Els experts alerten també que poden provocar moviments sísmics ( mireu l'origen del que està i ha passat a Lorca... també per la mà humana), és a dir, en comprovar el mal ja està fet.

    Ara Moliner, vol emprar el debat del fracking i centralitzar-lo en la Diputació, com si realment aquesta arcaica i inútil institució tinguera cap competència en esta matèria, com si realment ell tinguera que decidir alguna cosa, quan és tot competència autonòmica; la jugada és emular les velles escenificacions del seu antecessor per demostrar que el virregnat de la Diputació continua en peu i li pot xulexar al poder autonòmic.

    El problema és que este home i el PP en general no tenen cap model de futur per Castelló, si avui és fracking l'aplaudeixen, si és Eurovegas també, si vingueren a posar una central nuclear o fer un milionari que vulguera convertir açó és un viver de taràntules verinoses dirien que també... i després s'omplin la boca de parlar de turisme, sectors productius, sostenibilitat, i poden defensar al mateix temps la necessitat imperiosa de posar en marxa un aeroport per dur turistes de tota Europa i al mateix temps forada el nostre sòl i convertir-lo en un merder.

    La riquesa, no ho sap Moliner, no està baix els nostres peus, sinó sobre esta terra que tant menyspreen, som les persones, els nostres pobles, en nostre entorn, i no les promeses dels caça tresors que emboven al polítics sense idea de què fer.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir