elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Pablo Gandul, candidat de CS a l’alcaldia d’Alboraia
En clave valenciana - RSS

El canvi necessari a Alboraia

    FOTOS
    El canvi necessari a Alboraia- (foto 1)

    El poble  que jo vull tindrà connexions bones entre els seus nuclis de població i entre València. La ciutadania d’Alboraia gaudirà de transport entre els tres nuclis poblacionals, un transport públic, eficient  i debades per als residents.  El poble que jo vull tindrà un pla integral que el pose ben bonic i el faça més atractiu, tornarem a sentir l’orgull de ser d’Alboraia. I farem possible la reactivació de la seua activitat comercial.

    La política no s'ha de supeditar, com massa vegades estem acostumats, al blanqueig de cara en període electoral mentre la resta de la legislatura es caracteritza per la inacció. Nosaltres busquem una política seriosa, que busque el benestar de tota la ciutadania. Els projectes han de ser útils i també realitzables, la meua candidatura treballa amb la determinació i el desig de presentar-los i de dur-los a terme.

    Igualment, el poble que jo vull és de servei públic, de posar al dia  una maquinària que coixeja després de diverses legislatures i que funciona a ralentí. El servei públic que  jo vull no funcionarà per inèrcia, serà imaginatiu, creatiu, no estarà esperant el que mai arriba, buscarà i explorarà possibilitats per reactivar els terrenys públics. Busque la política del llaurar recte, perquè el que llaura recte fa bon cavalló. 

    Per aconseguir-ho, els emprenedors han de fixar els seus ulls en Alboraia perquè la funció municipal no és exclusivament  administrar, sinó també donar suport i oferir possibilitats d'implantació. Tenim una gran ciutat a la vora,  tenim unes comunicacions immillorables, un clima esplèndid, una horta que és un patrimoni de totes i tots,  platges, cultura, tradició. No podem continuar de braços plegats sense traure partit a les nostres possibilitats.

    Per contra, totes les poblacions dels nostre voltant tenen un full de ruta clar. Alboraia també necessita un bon govern. No puc conformar-me, ens hem acostumat a veure com els nostres carrers es degraden, només cal parlar en la gent d’Alboraia sobre el poble de fa 20 anys i del seu dinamisme, res a veure en el nostre poble d’ara. Incomparable!

    Per això, cal deixar-se de clixés polítics, cal servir el càrrec, no servir-se del càrrec, cal canviar el xip pel poble. No hi ha més orgull que servir al teu poble. I ser emprenedor per Alboraia, reactivar la seua vida i posar-la al mapa, això vull per al meu Poble, per una Alboraia de canvi i  un futur compartit.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir