elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El II Trofeu Nacional “Ciutat d’Ontinyent” reunirà 4 equips del handbol femení d’élite a Espanya

El II Trofeu Nacional “Ciutat d’Ontinyent” reunirà 4 equips del handbol femení d’élite a Espanya

    El pavelló del poliesportiu d’Ontinyent acollirà aquest dissabte el II Trofeu Nacional de Handbol “Ciutat d’Ontinyent”, que comptarà amb la participació de 4 equips de la màxima categoria femenina d’aquest esport a Espanya. En concret seran el Granollers, Canyameral de València, Elche Mustang i Castelló els qui participaran en una cita amb entrada lliure organitzada pel Club Handbol Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i el Handbol Canals.

    El regidor d’Esports, Óscar Borrell, manifestava que “des del Govern d’Ontinyent apostem per l’esport i tenim una especial sensibilitat per l’esport de base i especialment el femení, perquè pensem que s’ha de promoure la pràctica esportiva en estos àmbits. Per això, quan se’ns va comentar des del club la possibilitat de fer aquest trofeu ens va semblar una idea magnífica perquè va plenament en aquesta línia”, destacava.

    El President del Club Handbol Ontinyent, Raül Vila, explicava que la jornada es desenvoluparà des de les 10:00 i fins les 19:00 hores, amb el format de semifinals, partit pel tercer lloc i final, tot amb entrada gratuïta “perquè el que volem és que la gent vinga a gaudir del nostre esport i fomentar així la seua pràctica, especialment entre els i les més joves”, assenyalava. En aquest sentit, Vila apuntava que el Club Handbol Ontinyent, creat fa ara 3 anys, està orientant els seus esforços al foment d’aquest esport en les categories de base, en les que comptarà amb equips infantils i alevins la propera temporada.

    Tant el Regidor d’Esports com el President del Club feien una crida a la ciutadania “a acudir dissabte al poliesportiu i gaudir del handbol d’élite, ja que tot i ser en la setmana de festes són diversos els partits que es van a disputar i la qualitat dels equips que venen garanteix un bon espectacle esportiu”, destacaven.

    Subir