elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La regidora de Consum alerta sobre males pràctiques de comercials de gas i electricitat

La regidora de Consum alerta sobre males pràctiques de comercials de gas i electricitat

    La regidora de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Matilde Francès, ha advertit a la ciutadania al voltant de les ofertes comercials en llum i gas que es reben telefònicament o a domicili, en registrar-se un augment en les queixes relacionades al respecte a la ciutat. En aquest sentit, Francés ha explicat que en estes queixes els ciutadans donen mostres d’haver estat enganyats amb falsos descomptes, preus fixos que no ho son, i fins i tot donant a entendre que són d’una companyia quan pertanyen a una altra.

    La regidora ha recomanat als veïns i veïnes “molta precaució en atendre estes ofertes”, exposant que una bona manera d’actuar és demanar l’oferta que se’ls faça per escrit, així com un període per analitzar-la, per tal de poder confirmar les condicions promeses i comparar l'oferta amb les tarifes d'altres companyies. “En qualsevol cas mai s’ha de facilitar les dades bancàries si no s’està segur de voler contractar la tarifa que s'ofereix, encara que les demanen argumentant que són necessàries per a rebre l'oferta”, recomana Matilde Francés.

    La regidora de consum recomana als ciutadans que reclamen davant aquests casos i que s’informen al voltant de com actuar en la Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), ubicada al Carrer Maians, 19, baix, d’Ontinyent.

    Subir