elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Obertura oficial del curs 2018-19 de Centres de Formació de Persones Adultes de la comarca de L'Alacantí

Obertura oficial del curs 2018-19 de Centres de Formació de Persones Adultes de la comarca de L'Alacantí

  El 30 d'octubre va tindre lloc a l'Auditori-Teatre de la Casa de Cultura de Mutxamel l'acte inaugural del curs acadèmic 2018-19 dels Centres de Formació de Persones Adultes de la comarca de L'Alacantí.

  Malgrat la pluja, es van reunir al voltant de 400 persones entre alumnes, professors, amics i familiars d'Alacant, Mutxamel, Sant Joan, Sant Vicent i Xixona.

  L'acte va començar amb la presentació de Pau i Magda del Centre Coordinador Barri Tómbola d'Alacant, que van agrair l'hospitalitat de Mutxamel i la vertadera importància de la presència dels alumnes dels Centres de Persones Adultes en un ensenyament públic.

  L'acte va continuar amb la intervenció de José Antonio Corral, antic professor d'adults, actual cap del Servei d'Educació i Política Lingüística de la Direcció Territorial d'Alacant. On va destacar el compromís amb l'aprenentatge de totes aquelles persones que decideixen matricular-se en els Centres de Formació de Persones Adultes.

  El colofó de la jornada va estar a càrrec de la Big-Band del Conservatori Superior de Música Óscar Esplá d'Alacant dirigida per Jesús Cantos. Una agrupació formada per 25 joves músics que ens va delectar amb un variat repertori on la qualitat interpretativa va quedar reflectida en la reacció del públic.

  Els centres de formació de la comarca volen destacar-que continuen treballant perquè l'educació de les persones adultes seguisca el seu camí de creixement i importància en la nostra societat. Una societat de persones que aposten per l'Educació com a emancipadora i, en definitiva, com a eina de llibertat.

  Subir