27 de febrero de 2021 27/2/21

El VIII Festival de Guitarra Salvador Garcia “Panxa Verda” comença demà

El VIII Festival de Guitarra Salvador Garcia “Panxa Verda” comença demà - (foto 1)

  La Casa de Cultura Marqués González de Quirós acollirà des del proper divendres, 26 de juny, fins al 10 de juliol el VIII Festival de Guitarra Salvador García “Panxa Verda”.

  Tal i com ha explicat Joan Muñoz, regidor del PSPV-PSOE, l’objectiu del certamen és un “potenciar el patrimoni cultural local”, raó per la qual “des del govern municipal tractem de fer un esforç per donar suport a propostes com esta en la que es reivindica la figura de Salvador García, un dels músics il•lustres que ha donat la ciutat de Gandia”.

  Per la seua part, Alicia Izquierdo, regidora de Més Gandia, ha volgut recalcar l’esforç dels organitzadors David López i Rubén Parejo que des de 2008 fan possible la realització d’un festival en el que “donen una empenta al món de la guitarra reivindicant i recuperant la figura artística de Panxa Verda”.

  La huitena edició del certamen de guitarra compta amb un cicle de quatre concerts, a banda de diverses conferències a càrrec dels mestres d’este instrument. Així, el dia 30 de juny, Juan Grecos farà un seminari de dansa espanyola; el 1 de juliol, Juan Falú parlarà de la música latinoamericana i el 3 de juliol, Ximo Tébar farà una xerrada sobre jazz.

  Com a novetat este any el festival s’allarga en el temps perquè la gent s’anime a acudir als concerts que tindran un preu de 5 euros amb la possibilitat d’adquirir un abonament per a totes les actuacions de 15 euros.

  Subir