26 de febrero de 2021 26/2/21

Tota Blues Band porta els elèctrics anys daurats de Chicago al Polisònic

Tota Blues Band porta els elèctrics anys daurats de Chicago al Polisònic - (foto 1)

    Demà dissabte, arriba al jardí de la Casa de la Marquesa el blues elèctric de Tota Blues Band. El cinqué concert del Festival Polisònic, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, pujarà a l’escenari el so elèctric més autèntic i tradicional dels anys daurats de Chicago. Liderada per l’harmonista argentí Flavio Tota Rigatozzo, Tota Blues és una banda clàssica influenciada per músics como James Cotton o Sonny Boy Williamson.

    Joan Muñoz, regidor de Cultura ha expressat la seua satisfacció per la bona marxa del Polisònic d’enguany recordant que “queden sols tres actuacions; dos si tenim en compte que per al concert d’Ara Malikian no queden entrades, així que anime a tots aquells que no hagen estat mai al Polisònic que es deixen dur per la bona música i ho tasten perquè repetiran”.

    El concert tindrà lloc en el jardí de la Casa de Cultura, a les deu i mitja de la nit i les entrades poden adquirir-se en la pròpia Casa de Cultura o en www.instanticket.es, al preu de 5 euros.

    Subir