27 de febrero de 2021 27/2/21

Seminari "El Mapa del Finançament per a Emprendre" 26 Juny

  En el marc del projecte DAME- Dispositiu de Suport a la Dona Emprenedora- l'objecte de la qual és experimentar nous mètodes que afavorisquen l’empreniment de caràcter innovador, s’organitza el seminari "El Mapa del Finançament per Emprendre", un recorregut per les diferents alternatives de finançament existents a l'abast dels projectes d'empresa.

  Per a això, hi ha programades al llarg del matí tres conferències entorn del tema. La primera intervenció la realitzarà Raúl Aznar, vicepresident de l'associació de Business Angels, BIG BAN- València, amb una conferència titulada “El mapa del finançament empresarial”. Seguirà Eva Fabry, Directora The European Centri For Women and Technology, amb la conferència “El finançament europeu per a noves empreses”. La tercera conferència, ja després del descans, serà conduïda per Roberto Payá, Director del CEEI Alcoi, centrant el contingut en la “El finançament públic de projectes innovadors (IVACE, CDTI, ENISA)”.

  A continuació tindrà lloc una taula redona en la què emprenedors de la ciutat compartiran amb nosaltres la seua experiència a l'hora de finançar els seus projectes de negoci per mitjà de diferents instruments: Jose Vicente Gomar, CEO a Safor Valley - Llançament de negocis en Internet, David Pardo, Director General de NTGAS, Natalia Villora, CEO de FLOWWW, i Miguel Millàn, Membre de Ouishare en València i CEO de Regalem.

  La jornada finalitzarà amb una ronda de Micropresentacions en la qual durant 60 segons les emprenedores del projecte DAME i altres emprenedors interessats podran exposar i donar visibilitat al seu projecte empresarial.

  La participació en la jornada es formalitza mitjançant inscripció prèvia a través de la web www.proyectodame.com. Hi ha dos modalitats de participació com a públic assistent i/o com a emprenedor/a per a les micropresentacions.

  El projecte DAME és de caràcter transnacional i està subvencionat pels Fons EEAgrant, en el marc del “Programa d'Igualtat de Gènere i Conciliació de la Vida laboral i Familiar” impulsat per l'Institut de la Dona, Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

  L’Ajuntament de Gandia desenvolupa aquest projecte en associació amb The European Center For Women and Technology (ECWT), una organització europea sense ànim de lucre, que aglutina a més de 130 organitzacions i un nombre major de professionals, empresaris/àries i acadèmics en els àmbits de dona i el desenvolupament tecnològic, que uneixen esforços per augmentar sensiblement i de manera significativa la participació de les dones en l'àmbit tecnològic i de les Noves Tecnologies en particular.

  Subir