27 de febrero de 2021 27/2/21

Es presenta el segon videoclip per promoure la sostenibilitat a Gandia

Es presenta el segon videoclip per promoure la sostenibilitat a Gandia - (foto 1)

    Ja es pot veure el segon videoclip de la campanya ‘Clips per la sostenibilitat’. Una iniciativa conjunta de les regidories de Polítiques amb la Ciutadania i de Gestió Responsable del Territori. És tracta d’una campanya audiovisual que pretén promoure comportaments responsables per a fer de Gandia una ciutat sostenible i responsable amb el medi ambient.

    Hui s’ha presentat aquest segon treball dedicat a l’ús responsable de l’aigua i que ha realitzat Borja Pons amb la música de la cançó ‘Som riu’ de Clara Andrés. El primer estava signat per Clara Calvo i dedicat a la mobilitat i a l’ús de la bicicleta. La música escollida va ser la cançó “Seguirem el camí” del grup gandià King Kong Boy.

    Aquest projecte medi ambiental vol donar un impuls a la gent que estudia Comunicació Audiovisual i ajudar-la a millorar el seu currículum. D’altra banda naix de la necessitat de recuperar la conscienciació medi ambiental per a la ciutat. En aquest sentit Xavier Ródenas, regidor de Gestió Responsable del Territori ha assegurat que “en el tema del Medi Ambient a la ciutat de Gandia no s’ha fet pràcticament res en els últims anys. Calia de forma urgent reactivar les campanyes de sensibilització per a la ciutadania en aquesta qüestió tan important que afecta a tots. Aquestos videoclips després ens serviran per a promocionar el respecte al medi ambient a totes les escoles de la ciutat”.

    Per la seua part Nahuel González, regidor de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania ha destacat que “aquesta és una iniciativa que ajuda a la gent jove i al Medi Ambient. Continuarem fent clips i convidant a tots a participar per posar en valor el gran entorn natural que tenim”.

    Tant Xavier Ródenas com Nahuel González han agraït l’esforç dels dos realitzadors per a fer el seu treball i s’han compromès a fer tot el possible per ajudar el sector audiovisual.

    En aquest sentit, Borja Pons, autor del segon clip, ha volgut recalcar que “aquesta és una iniciativa molt important, ja que barreja la promoció cultural i musical local, la promoció d’usos sostenibles i la promoció del sector audiovisual molt tocat per la crisi i que obliga a molta gent jove que volia dedicar-se a ell a buscar altres eixides”.

    Tots els qui estiguen relacionats amb el món audiovisual estan convidats a participar en aquest interessant projecte. Recordem alguns detalls com que els videoclips seran publicats cada 3 mesos al llarg dels 4 anys de legislatura. La temàtica sempre estarà relacionada amb la promoció d’un comportament responsable amb la sostenibilitat i el respecte al Medi Ambient. Els clips estaran realitzats per un professional de la comunicació amb missatges atractius i originals. Tindran una duració de vora 2 minuts i estaran acompanyats de música de grups de la comarca. Els treballs podran ser visionats en Youtube, en la web de l’Ajuntament i en les xàrcies socials. Cada clip tindrà un pressupost de 400 euros i els interessats poden enviar el seu currículum a clipsostenibilitatgandia@gandia.org.

    Subir