elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El plenari de l’ajuntament de Gandia aprova la moció de joves socialistes per retirar "l’injust i classista" decret de beques de Wert

  • El Secretari General de Joves Socialistes de Gandia ha assegurat que “no hi ha res que estudiar. El que s’ha de fer és suspendre una mesura injusta i fer valdre les beques com a mecanisme d’igualació i no com a premi”

  • La moció, presentada pel Grup Municipal Socialista, va estar aprovada amb els vots del PSPV-PSOE i Compromís, i l’abstenció del govern del PP

  • Prieto: “No ens podem permetre com a societat que sols a la ciutat de Gandia 50 joves hagen deixat els estudis per no poder pagar-los”

El Plenari de l’Ajuntament de Gandia aprovava anit, amb els vots del PSPV-PSOE i de Compromís i l’abstenció del govern del PP, la moció de Joves Socialistes de Gandia que demana retirar el decret de beques que pretén aprovar el govern Rajoy, més conegut com a decret Wert. Joves Socialistes presentà, a través del Grup Municipal Socialista, una iniciativa per retirar un decret “injust i classista”, en paraules del Secretari General de Joves Socialistes de la ciutat, Jose Manuel Prieto.

Prieto ha assegurat que amb esta iniciativa els Joves Socialistes volen deixar palès que “no hi ha res que estudiar si es pretén retallar beques o endurir les condicions per a poder accedir-ne; el que cal fer és suspendre una mesura injusta i fer valdre les beques com a mecanisme d’igualació i no com a premi”. Des de Joves Socialistes defensen, ha assegurat Prieto, “una educació on participen les famílies amb diners però també els joves de famílies sense recursos”.

El Secretari General de Joves Socialistes ha assegurat que “no ens podem permetre com a societat que sols a la ciutat de Gandia 50 joves hagen deixat els estudis per no poder pagar-los”.

Subir